Cautare

3180 de rezultate pentru "banca otp bank" (2.80 secunde)
Raiffeisen Bank a extins de la 5 la 10 ani perioada maxima de rambursare pentru creditele acordate intreprinderilor mici si mijlocii:
Incepand de ieri si pana la 24 noiembrie, grupul austriac Erste Bank cumpara titlurile actulilor angajati si ale fostilor salariati ai BCR.
va avea loc pe faleza Cazinoului din Constanta, incepand cu ora 19.00 ceremonia de deschidere oficiala a "Sports Panorama", se arata intr-un comunicat de presa al Alpha Bank.
In aceeasi zi, intre orele intre 11:00-11:30, va avea loc un upgrade al sistemului de carduri al UniCredit Tiriac Bank.Astfel, intre orele 00:00-00:30 si 10:00-10:30 nu se vor putea efectua tranzactii cu cardurile altor banci in reteaua BCR si cu cardurile BCR in retelele altor banci.
Raiffeisen Bank isi mentine prognoza de crestere economica de 1% pentru 2010, Romania ramanand dependenta de ceea ce se va intampla in economia zonei euro.
Aceasta dupa ce una dintre insti-tutiile interesate de CEC, banca belgiano-franceza Dexia, s-a retras din competitie, potrivit unui comunicat al comisiei de privatizare.
Pe segmentul pensiilor facultative, din cadrul pilonului III, CSSPP a autorizat fondul OTP Strateg, administrat de OTP Garancia Asigurari. (Andreea Stefan)
Pe Pilonul III activeaza ING Asigurari de Viata (ING Clasic, ING Optim), Allianz-Tiriac Pensii (AZT Moderato, AZT Vivace), Aviva Asigurari de Viata (Pensia Mea), BCR Asigurari de Viata (BCR Prudent) si OTP Garancia Asigurari (OTP Strateg).Cristina CHICOS
Legislatia este astfel conceputa încât pentru orice leut pe care nu l-ai platit la timp bancii, si nu din vina ta, esti inclus automat în lista neagra de rau-platnici a Biroului de Credit si nimeni nu te poate scoate de acolo.Cu ce drept poate decide arbitrar o banca soarta unui client de a se mai împrumuta?
Cu alte cuvinte, daca banca va cheama sa va modifice contractul de credit pe OUG nr. ... La imprumuturile cu dobanda fixa, comisionul perceput de banca atunci cand rambursezi creditul in avans nu are cum sa fie mai mare de 1% din valoare.
Daca ei scad, atunci trebuie ca banca sa scada si ratele.
La ora actuala CEC-ul este deja o banca universala care detine toata gama de produse si servicii specifice oricarei institutii bancare importante.
Cinci banci, si anume BCR, Raiffeisen, Bancpost, Finansbank si Banca Romaneasca, au anuntat ca ofera celor care vin sa-si depuna banii la ele dobanzi fixe de pana la 8% pe an pe perioade care ajung chiar si la doi ani, anunta portalul Ghiseul Bancar.
Banca ABN Amro, devenita de cateva luni RBS, demonstreaza inca o data ca sistemul bancar romanesc este unul cu adevarat ticalosit.
In 17 februarie 1866 la Bucuresti isi incepe efectiv activitatea ca banca de scont si de emisiune - Banca Romaniei , constituita prin transformarea filialei Bancii Imperiului Otoman din Bucuresti ( filiala care activa inca din 1861). ... Morgan , respectiv Societe Generale) , in fapt acelasi capital care controla Banca Imperiului Otoman .
Banca Comerciala Romana se mentine pe primul loc in sistemul bancar, cu o crestere de 32%. ... Intre primele trei pozitii ale clasamentului, Raiffeisen este singura banca in urcare la nivelul cotei de piata, de la 6,9% in 2003, la 9,2% la finele anului trecut.
RO 46 CRDZ 030A 1037 2056 9004 - Banca Romextera SA - Sucursala Unirea sau direct la casieria vanzatorului.
RO 46 CRDZ 030A 1037 2056 9004 - Banca Romexterra - Sucursala Unirea sau direct la casieria vanzatorului.
RO 46 CRDZ 030A 1037 2056 9004 - Banca Romexterra - Sucursala Unirea sau direct la casieria vanzatorului.
Avantajul este ca are o perioada în care, daca-l acopera integral, posesorul sau este scutit de dobânda“, au precizat surse oficiale din Raiffeisen Bank Craiova.
google-analytics.com